Payroll voor ondernemers

Wat is payrolling nou precies?

 

Payroll via Staffable zorgt ervoor dat de betaling en de administratie rond de lonen van medewerkers in vertrouwde handen komen.
Alle administratie wordt bij ons in eigen beheer uitgevoerd.

 

Uw gegevens zijn 24 uur online-toegankelijk via Staffweb 2.0. We bieden alle garanties en zekerheden die u op financieel en administratief gebied mag verwachten. U wordt dus nooit geconfronteerd met vervelende verrassingen achteraf.

 

Ook uw medewerkers kunnen zich geen betere personeelsafdeling wensen:  behulpzaam, begrijpelijk, betrouwbaar en vriendelijk, verstand van zaken en bovenal 24 uur bereikbaar

 

Stelt u zich eens voor dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over de salarisadministratie, het afdragen van premies, bijhouden van pensioenen, dure accountants, ruimtegebrek door vele ordners vol met papier??

 

Staffable Payroll is uw oplossing! Ons team van professionals nemen al uw zorgen omtrent de salarisadministratie over. Via een volledig web-based systeem hoeft u voortaan alleen nog maar de uren in te voeren en wij doen de rest. Uw medewerkers krijgen op tijd het salaris, hebben toegang tot hun loonstroken en jaaropgaven.

 

 

 

 

Heeft u interesse in een samenwerking met Staffable Payroll? Kijk dan hier voor de juiste contactpersoon bij u in de buurt. Of hier voor ons kantoor.

Wij helpen u graag ontzorgen!

 

Team Staffable