Payroll voor medewerkers

 

Wat is payrolling nou precies?

 

Bij payrolling geeft een bedrijf zijn werkgeverschap uit handen en komt het personeel in dienst van de betreffende payroll-onderneming, in ons geval Staffable Payroll

 

Hierdoor ontdoet jouw werkgever zich van specialistische juridische en administratieve aangelegenheden zoals de salarisadministratie, afdracht van sociale premies en bijvoorbeeld pensioenen.

 

Het is voor de werkgever aantrekkelijk om deze stap te nemen omdat hij/zij zich nu volledig kan toespitsen op het reilen en zeilen van zijn onderneming en zich niet meer druk hoeft te maken over onder andere de salarisadministratie.

 

Wat betekent dit voor jou als medewerker?

 

Voor jou als medewerker verandert er eigenlijk weinig. Je blijft werken voor hetzelfde bedrijf en jouw baas blijft jouw baas. Wat verandert is dat wij jouw salaris nu betalen, voor jou premies afstaan en pensioen gaan opbouwen. Je hebt ten alle tijden inzicht in jouw administratie via jouw eigen login pagina op www.staffable.com. Hier vind je alle informatie van loonstroken tot jaarverslagen, van premieafdracht tot pensioenopbouw, status van jouw uren, wanneer je moet werken, wanneer jij wilt werken. Kortom alle bruikbare informatie binnen handbereik! Dat is Staffable. Snel, duidelijk, open, eerlijk en betrouwbaar.

 

 

 

Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact op met een van onze professionals. Of misschien staat jouw vraag wel hier?

 

 

Team Staffable